IT SUPPORT ENGINEER | GENK

Omschrijving

Dé digitale toeverlaat van onze mensen

6560 REDENEN OM VOOR H.ESSERS TE KIEZEN

H.Essers is een internationale en betrouwbare speler in de logistieke sector, maar bovenal een familiebedrijf dat al sinds 1928 jobs en werkzekerheid biedt. Onze 6560 medewerkers zijn ambitieuze mensen die durven ondernemen, klaar zijn om kansen te grijpen en elke dag met eenvoud het verschil maken. Zo kunnen we als bedrijf voortdurend investeren in groei met een positieve kijk op de toekomst. Onze mensen zijn onze motor. Wij dragen zorg voor hun persoonlijke en professionele ontwikkeling, voorzien hen van eigentijds werkmateriaal en hebben aandacht voor het evenwicht tussen werk en privé. Ja, onze 6560 medewerkers weten waarom ze voor H.Essers kiezen.
Jij straks ook? We zoeken naar IT Support Engineer.

 

WAT JE DOET  

Als eerste aanspreekpunt binnen ICT ben je als Support Engineer verantwoordelijk voor de ondersteuning van onze eindgebruikers.

Hoe doe je dat juist?

  • Vanuit jouw digitale expertise identificeer je de oorzaak van het probleem.
    Indien mogelijk los je het probleem op, zoniet escaleer je naar de tweede- of derdelijns support.
  • Je signaleert en lokaliseert wederkerende problemen die je eveneens naar de tweede of derdelijn support escaleert.
  • Het beheer en onderhoud van de ICT-infrastructuur met betrekking tot alles wat clientgerelateerd is zoals computers, printers en software valt tevens onder jouw verantwoordelijkheden.
  • De ondersteuning van onze eindgebruikers doe je telefonisch, per e-mail, remote en desgewenst on-site.

 

WAT JE HEBT

Vanuit jouw doorgedreven ervaring, kennis én interesse in ICT ben jij de digitale toeverlaat van onze eindgebruikers. Met jouw pragmatische aanpak weet je onze mensen snel en efficiënt te begeleiden in hun digitale ervaringen. Je werkt resultaatgericht, met aandacht voor risico’s en kwaliteit. Je geniet van afwisseling, zelfstandig werken en teamwork. Luisteren naar en praten met de interne stakeholders binnen ICT bij escalatie van problemen is belangrijk. Je probeert elk standpunt te begrijpen om iedereen op één lijn te krijgen. Je bent zowel mondeling als schriftelijk vlot, zowel in het Nederlands als Engels. Je beschikt over minimum 3 jaar relevante ervaring in een gelijkaardige rol.

 

WAT WE BIEDEN

De kans om mee jouw schouders te zetten onder de verdere groei van H.Essers door je vast te bijten in uiteenlopende, nieuwe en uitdagende projecten, zowel intern als bij klanten. Je komt terecht in een werkplek waar je ideeën gehoord en gewaardeerd worden. Een nauwe samenwerking met alle interne afdeling zorgt ervoor dat je ook impact hebt en je stempel kan drukken. Een uitdaging in een groeiend en toonaangevend bedrijf, dichtbij én filevrij. Voor deze functie is er een uitgebreid verloningspakket inclusief firmawagen voorzien.

 

JOIN OUR (BIG) FAMILY

85 vestigingen in 19 landen, 6.560 medewerkers, een miljoen vierkante meter magazijn, 1.475 trucks en 1.800 ISO tanks. Ja, H.Essers is een groot(s) logistieke dienstverlener en een gevestigde waarde voor onze strategische klantensegmenten Pharma, Chemicals, Infra en Parts. Bij H.Essers bouw je mee aan complexe IT systemen die het verschil zullen maken bij onze klanten. Uitdagende en uiteenlopende projecten, een topteam waar samenwerking nr 1 is en waar je impact kan hebben.