ICT medewerker service desk

Omschrijving

Het Algemeen Ziekenhuis Damiaan in Oostende profileert zich als het referentiecentrum voor regionale gezondheidszorg voor de bevolking aan de Belgische kust. Deze ambitie wordt gerealiseerd door de inzet van meer dan 100 artsen en 1350 medewerkers. In oktober 2012 werden alle activiteiten samengebracht in één compleet nieuw ziekenhuis met een capaciteit van 600 bedden. Het Az Damiaan is een financieel gezond bedrijf, met ruime aandacht voor de uitbouw van een aantrekkelijk zorgaanbod, en staat borg voor een kwalitatieve en efficiënte dienstverlening. De ideale plek voor iedereen met zin in zorg !

Functie

Je bent in nauwe samenwerking met je collega’s het centrale aanspreekpunt voor ICT-gerelateerde vragen en problemen, zowel telefonisch als via ons service desk pakket.
Met een vlotte communicatie, je parate kennis en het gebruik van standaard oplossingen zorg je voor een hoge mate van gebruikerstevredenheid.
Je bent verantwoordelijke voor het respecteren van de gemaakte SLA’s, een correcte registratie van de calls en het opvolgen van de levenscyclus van deze calls. Indien nodig, wordt de call doorgegeven aan of samen opgelost met de collega’s.
Je staat in voor het plannen, voorbereiden en plaatsen van PC’s en randapparatuur op werkplekken. Je zorgt er voor dat alle gebruikers efficiënt en continu gebruik kunnen maken van onze systemen.
Je kan ad hoc ingezet worden in het kader van lopende projecten.

Profiel

Je hebt een graduaatsdiploma informatica of hebt een diploma HSO met ervaring.
Je hebt een goede kennis van Windows operating systemen, Office-toepassingen, PC hardware, randapparatuur. Basiskennis Active Directory en netwerken is een pluspunt.
Je organiseert je werk zelfstandig.
Je gaat klant- en servicegericht te werk.
Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden.
Je bent stressbestendig en kan je vlot aanpassen in een snel veranderende omgeving.
Je bent flexibel op het vlak van werkuren en bereid om in een wachtsysteem mee te draaien.

Aanbod

Een boeiende en uitdagende functie binnen een organisatie in volle beweging.
Een voltijdse functie, verloning volgens de ziekenhuisbarema’s en overname van relevante anciënniteit, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques.
Een doorgedreven inscholingsplan, ruime faciliteiten voor interne en externe opleiding.
Werken dicht bij huis in regio Oostende.

Contact

Neem contact op met Sigrid Reynaert, medewerker rekrutering, 059/41 68 02